top of page
Rom

RENA MOTELL

Rena Motell er et sjarmerende og populært overnattingssted som ligger i Rena sentrum.

 

Med bare 600 meter til jernbanestasjonen og 400 meter til Høgskolen Innlandet, er det et ideelt valg for studenter, pendlere, forsvaret og bedrifter som trenger et sted å bo i området.

Motellet ligger også i kort avstand fra starten på Birkebeinerrittet.

Rena Motell tilbyr 35 rom, inkludert enkeltrom, twinrom og to større dobbeltrom for lengre opphold. Alle rommene er utstyrt med bad/wc, sengetøy, TV og kjøleskap. Motellet er resepsjonsløst og tilbyr selvbetjent innsjekk.

Dersom oppholdet skal faktureres individuelt, må dette oppgis ved bestilling under spesielle ønsker.

På Rena Motell finner du et stort kjøkken for selvhushold og en spisesal med plass til 25 gjester. I tillegg tilbys det en kaffemaskin og brusautomat i resepsjonsområdet, som også fungerer som et felles oppholdsrom med TV og informasjon.

Trådløst bredbånd er tilgjengelig i hele motellet.

For transport, går det tog mellom Oslo og Rena 4-6 ganger daglig, og mellom Røros/Trondheim og Rena 4-5 ganger daglig. Besøk www.vy.no for mer informasjon om togforbindelser.

Hvis du reiser med bil, kan du enkelt finne veibeskrivelse til Rena Motell ved å søke på Google Maps. Motellet tilbyr en stor parkeringsplass for sine gjester.

For ytterligere informasjon og eventuelle tilbud for lengre opphold, vennligst kontakt oss på booking@renamotell.no eller ring oss på 97 05 29 56.

bottom of page